Siirry sisältöön

Ysihotelli tarjoaa laadukasta majoitusta Pieksämäen keskustassa. Hotellissa on kolme superior-huonetta, joissa on parisänky ja levitettävä sohva, 7 kahden hengen huonetta, 2 yhden hengen huonetta sekä mahdollisuus yhdistelmähuoneisiin. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone suihkulla sekä jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin.
Ysihotellin infosta löytyy lisätietoja hotelliin saapumisesta ja aamupalapaketin sisällöstä sekä läheisistä palveluista.

Ysihotelli palvelee asiakkaita automaattihotellina Pieksämäen ydinkeskustassa. Ysihotelliin on helppo tulla sekä junalla että autolla, sillä rautatieasemalta on matkaa vain 600 metriä ja hotellin läheisyydessä on useita ilmaisia parkkipaikkoja.
Keväällä 2022 avatussa hotellissa on 12 hyvin varustettua huonetta, jotka ovat kaikki pohjapiirustuksiltaan ja sisustuksiltaan uniikkeja.
Ysihotelli sijaitsee kaikkien Pieksämäen palveluiden keskellä, joten kävelymatka sekä ostosmahdollisuuksiin, ravintoloihin ja tapahtumiin on lyhyt. 

Ysihotelli toimii automaattihotellina eikä henkilökuntaa ole hotellissa paikalla. Sisäänkäynti toimii ovikoodilla, jonka asiakas saa varauksen yhteydessä.

Puhelinpäivystys palvelee joka päivä kello 08.00 - 20.00 numerossa +358400707999.